Storitve krzno

Krznarstvo Smole 1929 se ponaša z izkušnjami,znanjem in različnimi tehnikami izdelave, predelave in popravil krznenih izdelkov. Mnogo naših mlajših strank prinese babičin krznen plašč, ki ga domiselno spremenimo v “nov” moderni ali “hud” retro izdelek. Krzno za najzahtevnejše stranke po želji unikatno oblikujejo znani slovenski modni oblikovalci. V ponudbi “home” vam nudimo izdelavo luksuznih krznenih posteljnih pregrinjal katera modno obogatijo vaš interier. Nudimo vam tudi temeljito čiščenje in shranjevanje krznenih izdelkov.

Krznena obroba na kapuci ne sme manjkati na vaši bundici! Nič lažjega sintetično odstranimo in prišijemo obrobo iz naravnega krzna. Razlika bo neverjetna!

Krzneni brezrokavniki – zadnja moda! Vašemu staremu krznenemu plasču ali jakni odstranimo rokave, ovratnik, prilagodimo dolžino in veselo nosite še leta v zelo modni in praktični obliki.

Krzneni cofi za vašo pleteno kapo! Posodobite vašo pleteno kapo s cofom iz naravnega krzna. Lahko vam ga pošljemo tudi po pošti.